Nyheter

Nyheter

Ferdinands - På Døra!
Av Ferdinands.no 26 Mar, 2020
Ferdinands - På Døra! Vi selger nå også til privatpersoner i Kristiansand & Omegn.
Ferdinands.no
Av Ivar Eidsaa/Fritidsnytt.no 20 Feb, 2020
Fra en beskjeden oppstart i 2015, har Erik Hatlestad fra Søgne hatt en eventyrlig utvikling med selskapet Ferdinands AS, hvor forretningsideen er å sørge for kjappe leveranser av kjøtt og annen god kvalitetsmat til butikker, cateringselskaper hoteller og restauranter. I fjor omsatte han for over 14 millioner kroner!
Av Næringsforeningen 15 Feb, 2019
Fra oppstarten i 2015 har Erik Hatlestad hatt en formidabel omsetningsvekst i sitt firma Ferdinands AS, som leverer kjøtt til ulike aktører.
Av Stefan Kaarbø 15 Aug, 2018
Butikkslakteren som ble gründer! Erik Hatlestad er oppvokst på Lund og har i dag bosatt seg på Langenes. Han er den stolte eier av Hatlestad Trading AS, et selskap som tilbyr alt innenfor kjøtt, fugl, vilt og fisk til både restauranter og butikker. Hotellbransjen er neste målgruppe for den ferske bedriften som har ambisjoner om videre vekst. Hatlestad viste tidlig interesse for mat, og for hans nærmeste var det ikke overraskende at han tok kjøttfag på Møglestu videregående skole i Lillesand. I senere tid ble han utdannet butikkslakter og har siden jobbet med ferske råvarer hos kjente selskaper som Gilde, Meny og Matbørsen. Da han nærmet seg 40 år valgte han å følge drømmen og startet sitt eget selskap, Hatlestad Trading AS. 2017 ble hans første hele driftsår med imponerende 9,3 millioner i omsetning og nærmere 800 tusen i overskudd og har forventninger om solid vekst i 2018. Det er budsjettert med 30 % økning i år, som et resultat av et utvidet produktsortiment samt økt etterspørsel. Ifølge eieren selv er all vekst i selskapet et resultat av alle anbefalingene og referansene han får fra eksisterende kunder, en kundeliste som består av Slakter Frivold, Meny, Pieder Ro, Mother India, La Famiglia, Le Monde, Provianten i Mandal for å nevne noen. I dag leverer Hatlestad Trading AS alt innenfor fugl, fisk og kjøtt. Kyllingfilet troner høyest på salgsstatistikken, men økte bestillinger av scampi og torskeloin viser at flere velger mat fra havet. Han opplever også økt salg av biff fra Uruguay og Argentina, land som har stolte tradisjoner og kultur på storfehold og storfeproduksjon. Hatlestad har som mål å levere det kunden måtte ønske, enten det er norske kvalitetsvarer eller utenlandske spesialiteter. Motivasjonen til Hatlestad er å skape sin egen arbeidsplass og samtidig jobbe med sin store lidenskap. Det et tydelig at hans kunder setter pris på hans brennende engasjement da Hatlestad er allerede i gang med å knytte til seg mer arbeidskraft for å dekke økt etterspørsel. Det er imponerende lesning med tanke på at Hatlestad har kun ett driftsår bak seg. Sørlandsnyhetene ønsker Hatlestad Trading AS lykke til videre i fremtiden! For flere gladsaker, tips oss på sorlandsnyhetene@gmail.com eller send PM. Lik & Del! REF: Sørlandsnyhetene https://www.facebook.com/sorlandsnyhetene/posts/247000689194058
Av Butleren 04 Oct, 2023
Hvorfor skal vi romtempere råvarer før tilberedning?
Av Butleren 04 Oct, 2023
Er det kaos på kjøkkenet ditt - eller har du Mise en place?
Av Butleren 04 Oct, 2023
Bison kjøtt for hjemmekokken!
Se mer
Share by: