Blog Post

Romtemperering av råvarer før tilberedning

Butleren • okt. 04, 2023

Hvorfor skal vi romtempere råvarer før tilberedning?

Å romtemperere råvarer før tilberedning kan skille ødelagt og fantastisk mat.

Men hva med råvarer som tilberedes fra frossen tilstand? I dette innlegget skal vi ta for oss forskjellige råvarer som må tempereres for å få et perfekt resultat.


SÅ hvorfor temperere?


Kjøttfileter og andre kjøttstykker


Fisk, hel eller i filet


Skalldyr



Tips

Av Butleren 04 Oct, 2023
Er det kaos på kjøkkenet ditt - eller har du Mise en place?
Av Butleren 04 Oct, 2023
Hvordan tine matprodukter riktig?
Av Butleren 04 Oct, 2023
Tining av skalldyr
Se mer

Oppskrifter

Av Butleren 04 Oct, 2023
Bison kjøtt for hjemmekokken!
Av Butleren 04 Oct, 2023
Crispy Duck for hjemme kokken!

Aktuelt fra Ferdinands

Ferdinands - På Døra!
Av Ferdinands.no 26 Mar, 2020
Ferdinands - På Døra! Vi selger nå også til privatpersoner i Kristiansand & Omegn.
Ferdinands.no
Av Ivar Eidsaa/Fritidsnytt.no 20 Feb, 2020
Fra en beskjeden oppstart i 2015, har Erik Hatlestad fra Søgne hatt en eventyrlig utvikling med selskapet Ferdinands AS, hvor forretningsideen er å sørge for kjappe leveranser av kjøtt og annen god kvalitetsmat til butikker, cateringselskaper hoteller og restauranter. I fjor omsatte han for over 14 millioner kroner!
Av Næringsforeningen 15 Feb, 2019
Fra oppstarten i 2015 har Erik Hatlestad hatt en formidabel omsetningsvekst i sitt firma Ferdinands AS, som leverer kjøtt til ulike aktører.
Vis mer
Share by: